Paint Salon – tot ce trebuie să știi despre aplicarea unghiilor cu gel


Serviciile profesionale de manichiură și pedichiură au cunoscut în ultimii ani o transformare remarcabilă. În prezent, noțiunea de nail art cuprinde cele mai extravagante modele și accente ornamentale. Indiferent dacă preferi un tratament de bază sau o pedichiură îndrăzneață, există o varietate de proceduri prin care poți obține estetica dorită pentru o perioadă mai lungă de timp. Efectele elegante și sofisticate pot fi obținute acum cu un minim de efort. 

Ești curioasă să afli beneficiile pe care le poți obține în urma unei vizite la salon? Dacă vrei o manichiură profesională, trebuie să știi că întreținerea unghiilor va fi mult mai simplă de acum. În plus, pentru fiecare doamnă care se respectă, mâinile pot fi o adevărată carte de vizită. Ce poate fi mai încântător decât să te bucuri de o manichiură impecabilă mai mult timp? Poți realiza acest lucru cu ajutorul tehnicilor contemporane, însă trebuie să investighezi atât avantajele, cât și dezavantajele acestor proceduri.

Cu atât de multe tehnici aplicate, respectiv tratamente pentru unghii, alegerea modelului sau produsului potrivit poate fi o sarcină destul de dificilă, mai ales dacă nu ai cunoștințe avizate în acest domeniu. Paint Salon îți oferă cele mai bune servicii de manichiură Dorobanți, pentru ca tu și prietenele tale să vă bucurați de unghii mai rezistente care să iasă în evidență. Intră pe site, fă o programare și profită acum de reducerile noastre de sezon.

Cel mai mare beneficiu de care te poți bucura atunci când optezi pentru o manichiură cu gel este durabilitatea. Indiferent de modelul ales, gelurile promit o rezistență de până la patru săptămâni. Dacă unghiile tale sunt predispuse exfolierii, atunci acesta ar putea fi un alt argument care să te convingă că o manichiură la salon este potrivită pentru vindecarea și întărire unghiilor. Un alt beneficiu este acela că arată și se simt exact ca unghiile naturale.

O manichiură pe bază de gel este o alternativă bună dacă unghiile tale nu cresc suficient, se rup sau se ciobesc. În plus, dacă ai tendința să le rozi când ești stresată sau într-un moment sub presiune, atunci ai nevoie de o schimbare. Datorită straturilor foarte subțiri de gel aplicate pe fiecare unghie, manichiura cu gel capătă un aspect mai natural decât cea acrilică. Dacă vrei să beneficiezi de servicii profesionale, apelează cu încredere la specialiștii noștri de la Paint Salon.

Atenție! Manichiura cu gel poate da dependență în unele cazuri. Din cauza faptului că unghia ta naturală devine mai subțire în urma proceselor de pilire sau pur și simplu te-ai îndrăgostit de perfecțiunea lor, vei continua să vizitezi salonul înfrumusețare. Economisești timp și stai fără grijă știind că arăți impecabil în orice moment al zilei.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *