Un real ajutor pentru ceasurile automate


Probabil ca fiecare dintre noi a avut la un moment dat probleme cu un ceas automat care ar fi trebuit sa fie perfect functional avand in vedere ca nici nu l-am folosit prea mult timp. Paradoxal, motivul pentru care acesta a inceput sa prezinte probleme, este tocmai faptul ca nu a fost purtat si circuitul sau de functionare a stat prea mult timp in stand-by.

Atunci cand ceasurile automate nu sunt purtate, ele au neaparata nevoie de un watch winder care sa le mentina functionale chiar si atunci cand uiti de ele cu zilele. Acestea sunt ideale mai ales pentru persoanele care tind sa colectioneze ceasuri, dar au unul singur pe care il poarta constant. Pentru a nu avea de suferit restul pieselor din colectie, este important sa le asiguri un dispozitiv care sa le mentina functiile active.

Care este principiul de functionare al unui watch winder?

Aceste cutii de intors ceasuri sunt foarte simplu de folosit si de un real ajutor in casa ta. Este un dispozitiv de forma unei cutii care poate fi actionat electric sau poate fi pe baza de baterii reincarcabile si se foloseste de anumite vibratii si tehnologii care rotesc anumite segmente cheie din constructia sa pentru a pune ceasurile automate in functiune.

Atunci cand folosesti un watch winder ai parte de siguranta ca autonomia ceasurilor tale automate va ramane intacta si vei avea parte de un plus de eleganta in cadrul camerei tale. Este important ca atunci cand folosesti o suma impresionanta de bani pentru a-ti largi colectia de ceasuri sa le poti mentine si in cea mai buna conditie.

Avantajele unui dispozitiv de intors ceasuri

Cel mai important avantaj pe acre il prezinta aceste cutii de intorc ceasuri este posibilitatea de a prelungi semnificativ durata de viata a ceasului sau a ceasurilor tale. Stim cata nevoie au acestea de miscare pentru a-si pastra autonomia si functiile intacte. Atunci cand uitam de ele, acestea au de suferit si pot incepe sa prezinte tot felul de defectiuni exact atunci cand ai mai mare nevoie de ele.

Aceste cutii speciale reprezinta totodata un spatiu sigur de depozitare pentru ceasurile tale. Atunci cand ai parte de o gama de ceasuri automate de lux, este important sa le oferi un loc pe masura in casa ta. Astfel, cu ajutorul unui watch winder acestea vor sta departe de depunerile de praf,  de lichide sau de manutele celor mici si curiosi.

Intra chiar acum pe iuni.ro pentru a descoperi noile watch winder si pentru a avea parte de un pret convenabil cu livrare gratuita. Echipa noastra te asteapta sa o contactezi ori de cate ori intampini o problema sau ai o intrebare despre produsele noastre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *