Laveta Swiffer, ajutorul numărul 1 al gospodinelor preocupate de curățenie


Ai simțit vreodată că ești înconjurat de alergeni sau de praf? Nu-ți face griji, nu ești singurul! Câțiva alergeni obișnuiți, cum ar fi părul de animale, acarienii de praf și polenul se găsesc chiar în casa ta, aceștia fiind printre cei mai răspândiți în locuințele noastre. Și pentru că a scăpa de el nu este atât de simplu pe cât pare, acum trebuie să faci față la nenumărate grămezi de praf. Primăvara, când nivelurile de alergeni pot ajunge la apogeu, a ști cum să elimini, să reduci sau să eviți praful de uz casnic devine o necesitate. Lavetele uscate Swiffer îndepărtează până la 70% din praf și alergenii din casa ta și păstrează senzația și aspectul curat. Practic, exact visul oricărei gospodine.

Îndepărtează praful

Folosirea vechiului obiect de înlăturare a prafului nu face decât să îl agite în mare parte în aer, dar Swiffer excelează în a capta praful și alergenii prin casă. Miile de fibre de blocare a murdăriei ale lavetei Swiffer se asigură că acesta nu este împrăștiat peste tot în casă, ci este blocat, fără a prezenta amenințări pentru sănătatea noastră.

Elimină părul animalelor

Atunci când animalele de companie se îndepărtează, ele lasă în urmă un exces de păr și mătreață. Unele modalități bune de a reduce părul animalelor de companie sunt să le faci animalelor tale băi săptămânale și să le ții departe de paturi și alte tipuri mobilier, lucru care este uneori mai ușor de spus decât de făcut. Utilizați cârpe uscate Swiffer, care înlătură părul și murdăria de pe toate suprafețele.

Curăță în locuri greu accesibile

Când te-ai uitat ultima dată la partea de sus a dulapurilor sau a lustrei? Praful și alergenii tind să se ascundă în locuri greu accesibile, adică fix acolo unde ajungi cel mai greu. Cu Swiffer poți să pătrunzi și în cele mai inaccesibile locuri pentru a le curăța eficient de substanțe care se pot dovedi  fi dăunătoare.

Îndepărtează polenului

Este aproape imposibil să evitați polenul primăvara (copaci), vara (ierburi) și toamna (buruienile), care își poate face cu ușurință drum în interiorul casei, pe pervaz sau alte suprafețe. În acest sens, lavetele uscate Swiffer vă pot ajuta să eliminați orice pete de pe pervaz sau de pe ferestre.

Acestea fiind spuse, dacă aveți nevoie de aceste lavete Swiffer pentru a păstra ordinea și curățenia în casă, vă recomandăm să vi le comandați de pe site-ul magazinului Market Saponella, acolo unde se află cele mai bune produse pentru îngrijirea casei. Alegeți cu încredere acest produs și puteți să vă apucați oricând de curățenia generală pe care știm că vă doriți să o faceți cu simț de răspundere măcar o dată pe săptămână. Bineînțeles, totul pentru un trai într-un mediu cât mai igienizat și mai curat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *