Cât costă un implant dentar la Stoma Urgent?


Un implant dentar este o formă de proteză artificială în care un șurub sau un cilindru de titan este introdus în osul maxilarului superior sau inferior. După o perioadă de vindecare de 3 până la 6 luni, se pune bontul dentar conectat la implant (coroană, punte sau proteză). Implantul este atunci ferm fixat în osul maxilarului și poate fi încărcat complet. Dacă implanturile sunt tratate cu grijă, acestea garantează o redare fidelă a propriilor dinți, din punctul de vedere al stabilității, aspectului și funcției, pe care nici un alt tip de proteza nu le poate oferi.

Totuși, mulți pacienți sunt curioși să afle și cât costă un implant dentar la Stoma Urgent, mai ales cei care sunt hotărâți că vor să recurgă la o asemenea intervenție medicală. Mai mult decât atât, aceasta este utilă, în special în cazul pacienților care se confruntă cu dureri dentare insuportabile, astfel încât nici măcar nu pot să se bucure de alimentele preferate sau să zâmbească atunci când își doresc.

Spre deosebire de un implant de urgență, un implant dentar convențional este introdus numai după ce cavitatea plăgii din osul maxilarului s-a vindecat. Durează între 3 și 6 luni. În acest timp, părți ale osului se descompun și gingiile se adaptează la acesta. În special, partea din jurul dintelui vechi, care nu mai este expusă niciunui stimul de creștere din cauza presiunii dintelui, se estompează într-o oarecare măsură. Abia atunci când acest proces este complet și osul a luat o formă permanentă și stabilă începe implantarea implantului dentar.

Înainte de operațiunea efectivă trebuie să aibă loc o planificare amănunțită și atentă. În primul rând, medicii noștri vor avea o discuție în prealabil cu dumneavoastră. De acolo vor rezulta toate informațiile legate de starea dumneavoastră de sănătate. Apoi, se efectuează o examinare amănunțită a dinților dumneavoastră, în special a spațiului și a osului maxilar (stabilitate și grosime). Pentru tratament se va face un model de operație cu toate măsurătorile necesare ale dinților dumneavoastră și se va crea un model.

Ulterior, înainte ca operația efectivă să aibă loc, puteți întreba sau afla mai multe despre cât costă  un implant dentar. Totuși, vestea bună este că la Stoma Urgent avem prețuri foarte bune, iar majoritatea dintre ele sunt accesibile pentru pacienții noștri. Cert este că avem inclusiv implanturi dentare care pornesc de la 1000 de lei, deci, pe care și le-ar putea permite orice pacient care se confruntă cu probleme legate de dantură.

Consultă chiar acum pagina noastră, Stoma Urgent, și vezi cât costă un implant dentar, iar ulterior poți afla care este opțiunea pe care o veți alege.

Stoma Urgent este locul în care fiecare pacient cu probleme dentare este tratat cu maxim profesionalism.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *