Cum poti personaliza un hanorac la NaNaNa


Din dorința de a promova originalitatea și arta, susținând în același timp artiștii mici care doresc să-și transforme pasiunea și talentul în afaceri mici, am pus bazele mărcii Nanana. Conceptul din spatele acestuia se bazează pe crearea unei platforme online în care clienții pot alege dintr-o colecție mare de tablouri și pot proiecta modelele pe care doresc să le imprime pe haine; fie că este un tricou, cămașă sau hanorac. Elementul inovator este introducerea opțiunii micilor artiști vizuali de a înființa un magazin virtual gratuit, care va servi drept expoziție a lucrării lor, și va fi apoi selectat și achiziționat de clienți urmând a fi imprimat pe articolele afișate.

Nanana’s DTG (Direct to Garment) imprimă produse de înaltă calitate

Artiștii din întreaga lume pot beneficia de oportunitatea de a deschide un magazin online gratuit unde își pot afișa și vinde lucrările. Acest lucru înlătură responsabilitatea și stresul implicat în construirea și întreținerea unei astfel de afaceri. Brandul Nanana preia detaliile de aprovizionare, tipărire, ambalare, livrare și multe altele. Artiștii trebuie doar să creeze și să inspire.

Brandul central, care are în prezent sute de astfel de magazine, va fi baza lor de origine. Odată ce clientul a selectat modelul dorit, tipul articolului, culoarea, mărimea și numărul de piese, procesul de producție poate începe.

Lucrăm cu un furnizor de îmbrăcăminte de renume care ne-a oferit baza pentru imprimarea aplicată. Sunt produse fabricate în mod responsabil, folosind materiale de înaltă calitate de origine naturală, de la bumbac 100% organic până la derivatele acestuia sau materiale reciclate.

În procesul de personalizare a hanoracelor, tricourilor sau cămășilor folosim tehnologia direct-to-textile (DTG), care presupune pătrunderea cernelii pe bază de apă direct în țesătură. În acest fel, puterea crescută de imprimare poate fi garantată fără a compromite calitatea, rezistența sau finețea materialului. Este necesar să vă pregătiți în prealabil o bază potrivită pentru imprimare. Dacă acest lucru nu se realizează va cauza o diferență de nuanță lângă imprimare, care devine vizibilă după câteva spălări.

Ingrijire simpla, rezistenta de lunga durata

Pentru a te putea bucura de aspectul perfect al imprimeurilor tale, realizate folosind această metodă, cât mai mult timp, urmează câteva sugestii simple. Când vine vorba de spălare, uscare sau călcare, aceste procese vor fi setate la cea mai scăzută temperatură posibilă. Se recomandă spălarea manuală sau folosirea unei cantități mici de detergent în cât mai puține cicluri de centrifugare, fără înălbitor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *